Suzuki покаже дві нові концепції для Токіо

0
164

Suzuki представила пару концептуальних автомобілів у стилі ретро, які дебютують на Токійському автосалоні цього року.

Японський виробник відзначає своє 100-річчя в 2020 році і має намір використати цей захід для попереднього перегляду майбутніх продуктів до другого сторіччя.

Перший концепт-кар являє собою дводверне гібридне купе з модулем, що підключається, яке називається Waku SPO. Він черпає натхнення в дизайні Suzuki Fronte 360 1967 року. Він також має стилізовану версію решітки радіатора Fronte і пару камер заднього виду, встановлених в тому ж положенні, що і дзеркала-крила Fronte.

Це автомобіль сегмента А, тобто він повинен мати розміри, порівнянні з компактним Honda e.

Друга концепція японської фірми в Токіо – це «автономна мобільна кімната», яка називається Hanare . Він також черпає натхнення в дизайні з бек-каталогу бренду, головним з яких є вантажівка Suzuki Carry kei четвертого покоління, який був побудований між 1969 і 1972 роками.

Suzuki Carry в четвертому поколінні був розроблений легендарним Джорджетто Джуджаро – і ця сучасна інтерпретація поділяє стиль автомобіля, чорну решітку радіатора і різко розділену лінію талії.

Через велику кількість випробувань, необхідних для того, щоб автономний транспортний засіб міг бути офіційно зареєстрований на дорозі, малоймовірно, що концепція Suzuki Hanare буде запущена у виробництво найближчим часом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!