Categories: Авто

Audi представила оновлену серію A5 (фото)

Share

Audi A5 Sportback, купе A5 та кабріолет A5 тепер мають оновлений дизайн і передову концепцію управління MMI touch. М’яка гібридна технологія забезпечує більший комфорт при одночасному зниженні витрат палива.

Уже у базовій версії моделі у всіх типах кузова оснащуються світлодіодними фарами, а за додаткову плату можна замовити матричні світлодіодні фари зі світлодіодними задніми ліхтарями з динамічними сигналами повороту. Також було розширено список обладнання, що пропонується для Audi A5. Крім основного варіанту, екстер’єр тепер доступний в двох додаткових виконаннях: advanced і S line. Моделі S і кабріолет A5 також мають свій власний унікальний зовнішній вигляд, який доповнює один з 12 варіантів кольорів кузова, включаючи новий зелений колір.

Audi пропонує безліч систем допомоги водієві для оновлених моделей A5, частина з яких увійшла до списку стандартного устаткування.

У салоні в очі кидається великий сенсорний дисплей MMI, центр управління нової операційної системи, який злегка нахилений до водія. 10,1-дюймовий тачскрін замінює поворотний джойстик, який використовується в попередніх моделях. Нові функції також роблять навігацію інтелектуальною та інтуїтивно зрозумілою.

Тепер клієнти можуть використовувати додаток myAudi для долучення трьох функцій в режимі “онлайн” в будь-який час після покупки свого автомобіля: Audi navigation MMI plus, DAB + digital radio і інтерфейс смартфона Audi. Додаток можа активувати на один місяць, один рік або на необмежений термін.

Оновлені Audi A5 доступні в Європі з потужністю в діапазоні від 163 к. с. На старті продажів чотири варіанти двигуна А5 будуть оснащені м’якою гібридною системою (MHEV). В її основі буде лежати чотирициліндровий двигун і 12-вольта електрична система.

Всі моделі A5 оснащені автоматичною коробкою передач, або 7-ступінчастою S tronic, або 8-ступінчастою tiptronic. Повнопривідна фірмова система quattro доступна як опція для слабших силових установок і поставляється в стандартній комплектації з трьома топовими агрегатами.

Audi пропонує версії S5 Coupe і S5 Sportback з 3,0-літровим TFSI. Турбований бензиновий двигун прямого вприскування має потужність 354 к с. і виробляє величезний крутний момент в 500 Нм. V6 розганяє S5 Coupe TFSI від 0 до 100 км / год за 4,7 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці в 250 км / год.

Моделі Audi A5 і S5 з двигуном TDI можна замовити в Європі з осені 2019 року. Товарні екземпляри з’являться у дилерів вже на початку 2020 року. Базова ціна в Німеччині за купе A5 40 TFSI з 12-вольтової гібридною системою становить 42 900 євро. Клієнти можуть замовити купе S5 за ціною від 66 500 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Geely розповіла про найбільш незвичайну опцію кросовера Starship

Прототип побудований на новій платформі GEA (Geely Electric Architecture) та оснащений технологіями «цифрового» шасі, а…

27.04.2024

Volkswagen готує масові скорочення і готовий виплатити до 450 тисяч євро вихідної допомоги

Компанія Volkswagen розглядає скорочення персоналу як один із способів знизити витрати. До 2026 року планують…

27.04.2024

В Україні готують нові правила для вживаних авто: що зміниться

В Україні влада планує змінити правила продажу вживаних транспортних засобів для збільшення надходжень до державного…

27.04.2024

Маленький “Гелендваген”: в Україні продають Suzuki Jimny з тюнінгом у стилі Brabus

Подовжений Suzuki Jimny перетворили на зменшену копію Mercedes G-Class Brabus. Позашляховик кардинально змінився зовні та…

27.04.2024

Компанія Ferrari заробляє на кожній своїй машині у 17 разів більше, ніж Mercedes-Benz

У 2023 році компанія Ferrari заробила на кожній проданій машині 118 тисяч євро, показавши найкращий…

27.04.2024

Kia готує новий недорогий кросовер Sportage

Недорогий кросовер Kia Sportage, який має високий попит у всьому світі і суперничає з Toyota…

27.04.2024