Volkswagen Golf вийшов на фінішну пряму

Час читання: < 1 хв.
0

Volkswagen оголосив про старт заключних тестів хетчбека Golf восьмого покоління. Автомобіль дебютує на окремому заході в жовтні 2019 року

Разом з усією інформацією виробник виклав фотографію закамуфльованого прототипу, що виглядає дещо дивним кроком, так як зовнішність нового «Гольфу» вже всім відома, так як раніше в інтернеті з’явилися шпигунські фотографії хетчбека, зроблені під час офіційної рекламної фотосесії моделі. Судячи з них, новий «Гольф» буде відрізнятися від нинішньої моделі збільшеним рельєфним капотом, зовсім іншою оптикою, об’єднаною з вузькою радіаторною решіткою, а також більш низькою лінією даху. Хоча цілком можливо, що серійний автомобіль піддасться будь-яким змінам.

Зате вже точно відомо, що в основу Volkswagen Golf ляже значно модернізована масштабована архітектура MQB, завдяки якій у автомобіля зменшиться вага. В моторну гамму увійде нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових двигунів, а також дизель робочим об’ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Гібриди також пропишуться під капотом.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!