В Мережі показали грізну військову техніку на базі КрАЗа (Фото)

0
509

Україна освоїла виробництво власного протикорабельного ракетного комплексу «Нептун», призначеного для контролю та захисту морських кордонів. Нещодавно він пройшов успішні випробування.

Про це повідомляє «Defense Express» на своїй сторінці у Facebook.

Мобільний ракетний комплекс РК-360МЦ призначений для ураження надводних і наземних об’єктів противника на відстані до 300 км. Уніфікована пускова установка УСПУ-360 базується на самохідному шасі 8х8 – КрАЗ-7634НЕ, вантажопідйомністю 27 т. Пускова установка призначена для розміщення, тимчасового зберігання, транспортування, підготовки до пуску та пуску ракет Р-360. Шасі спецвиробу оснащене потужним 460-сильним двигуном та автоматичною КПП із максимальним крутним моментом 2500 Н/м. Разом із трансмісією прохідного типу таке агрегатування дозволяє реалізувати високі тягово-динамічні характеристики автомобіля.

Компонувальна схема КрАЗ-7634НЕ – «кабіна перед двигуном», монтажна довжина рами 8080 мм, зовнішній мінімальний габаритний радіус повороту – 14 м. Перша та друга осі шасі – керовані, усі мости – ведучі. Рульовий механізм – інтегрального типу із гідропідсилювачем для зниження зусилля на рульовому колесі до 10 кгс. Повний привід усіх коліс забезпечує спецвиробу на цьому шасі експлуатацію в умовах бездоріжжя.

Кабіна – із високими ергономічними показниками, низькою посадкою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!