Такою може бути нова Skoda Octavia

0
4053

Компанія Skoda готується до запуску продажів Skoda Octavia нового (п’ятого) покоління. Поки цього не сталося, ми з вами завдяки дизайнерам Motor1.com, який створив рендерние зображення, маємо можливість побачити цю новинку, причому в кузові універсал, а не хетчбек.

Skoda Octavia технічно вважається компактним автомобілем. Однак, насправді у неего такі ж розміри, як і у багатьох середньорозмірних моделей. У Octavia практично один із самих просторих салонів у своєму класі. Багажник теж вражає, особливо у універсала.

За деякими відомостями, Octavia нового покоління буде навіть трохи більше, ніж модель поточного покоління. Версія в кузові хетчбек буде трохи нагадувати седан. Він отримає нові передні фари, більш красивого дизайну, ніж раніше.

На рендерних зображеннях ми бачимо новий універсал Octavia. Деякі елементи в ньому нам нагадували новий компактний хетчбек Skoda Scala. В цілому виглядає такий автомобіль красиво, але ми сподіваємося, що серійна машина буде ще краще.

У 2018 році в світі продали 388 200 примірників моделі Skoda Octavia, що на 7,3% менше, ніж в 2017 році. Проте, Octavia і раніше залишається найбільш продаваною моделлю в лінійці Skoda.

За матеріалами Motor1.com

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!