З’явилося нове зображення найпотужнішого італійського автомобіля

0
997

Компанія Automobili Pininfarina опублікувала чергове зображення-тизер електрогіперкара Battista. Новинка, названа на честь засновника кузовного ательє Carrozzeria Pininfarina Джованні Баттіста «Пинин» Фаріни, дебютує на міжнародному автосалоні в Женеві. 

Про це пише Хроніка.інфо

«Найпотужніший італійський автомобіль», так називають Battista творці, отримає чотиримоторних силову установку потужністю 1926 кінських сил і 2300 Нм крутного моменту. З місця до 100 кілометрів на годину Battista зможе розганятися за дві секунди, до 300 за 12 секунд. Максимальна швидкість електрокара становитиме 402 кілометри на годину. На одній зарядці Battista буде проїжджати більше 450 кілометрів. 

З 150 примірників «Баттіста» 50 призначені для клієнтів з Північної Америки, 50 – Європи, а ще 50 – для покупців з Близького Сходу і з Азії. Продажі «Баттіста» розпочнуться восени 2020 року. Ціна – 2-2,5 мільйона доларів). 

Пізніше в лінійці Automobili Pininfarina з’явиться кросовер PF1, побудований платформі, розробленої американським стартапом Rivian. Технологічним партнером проекту PF1 виступить хорватська Rimac.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!