Categories: Авто

Sprinter перетворили в кемпер для українських доріг (Фото)

Share

З фургона Mercedes-Benz Sprinter третього покоління побудували кемпер для поганих доріг. Машину презентували на стенді La strada Fahrzeugbau GmbH в рамках міжнародної виставки CMT 2019, що пройшла в січні в Штуттгардті.

За основу при створенні позашляхового кемпера Regent S був узятий фургон Mercedes-Benz Sprinter 4х4. Головна новація полягає в тому, що рідну систему 4ETS переробили в постійний повний привід. Над цим попрацювали фахівці відомої австрійської компанії Oberaigner.

Нагадаємо, що 4ETS в штатному режимі розподіляє крутний момент між передніми і задніми мостами в співвідношенні 35:65. При пробуксовці колеса/коліс крутний момент передається на колесо/колеса з кращим зчепленням. Таким чином, автоматично гальмуючи ті чи інші колеса, досягається ефект блокування міжосьового і міжколісних диференціалів.

Кемпер Regent S на базі Mercedes-Benz Sprinter отримав постійний повний привід, роздавальну коробку зі зниженим рядом, а також міжосьовий і міжколісний диференціали, що механічно блокуються.

Покращена і геометрія прохідності. Завдяки доопрацьованій підвісці передній міст вдалося підняти на 110 мм, а задній на 80 мм.

В якості силового агрегату застосовується 2,2-літровий турбодизель потужністю 163 к.с. або 3,0-літровий на 190 “конячок”. Кемпер оснащується передовими системами активної безпеки: проти бокового вітру Crosswind assist, адаптивним круїз-контролем і системою стеження за рухом по заданій смузі. Встановлено і камера кругового огляду на 360 градусів.

Кемпер Regent S для поганих доріг розрахований на чотирьох чоловік, хоча в базовій комлектації є тільки одне двоспальне ліжко. Додаткове ліжко можна замовити як опцію. Кемпер комплектується газовою плитою на три конфорки і холодильником, є біотуалет і виносний душ. Ціна стартує від 80 260 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024