Categories: Авто

Mazda прокачала чотири моделі

Share

На Токійському автосалоні Mazda представить чотири своїх моделі з новими аксесуарами для стайлінгу, доступними для замовлення в 2019 році, передає 24 канал . 

Увага автовиробників поки сконцентровано на Детройтському автосалоні. Однак не менш важлива для японських виробників і виставка в Токіо, яка також проиходит в наступному місяці (з 11 по 13 січня) і Mazda покаже там чотири автомобілі, святково прикрашені новими деталями: Mazda 3, кросовер CX-5 і його більший напарник CX- 8, а також родстер MX-5 Miata, який на автошоу з’явиться під ім’ям Mazda Roadster Drop-Head Coupe Concept, а решта – з приставкою Custom Style до назви.

Гало-каром виставки буде найменша модель – родстер MX-5 Miata. Жорсткий дах машини виконана з вуглецевого волокна, родстер можна оснастити 16-дюймовими легкосплавними дисками RAYS, передніми і бічними накладками, а також світлодіодами для сигналів повороту і освітлення номерного знака. Любителям екстремальної їзди пропонується ще і буксирний гак. Усередині родстер можна обладнати новими кріслами Recaro, алюмінієвим педальним комплектом і фірмовими килимками. 

Для нового хетчбека Mazda3 також запропонований комплекс аксесуарів. Mazda3 Custom Style передбачає “тонкий” аеродинамічний комплект для кузова з глянцевими чорними акцентами. 

Кроссоверам Mazda CX-5 і CX-8 у виконанні Custom Stylе пропонуються пороги з підсвічуванням, нові колісні диски і алюмінієві педалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Mazda

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024