Найдешевший німецький автомобіль в Україні

Час читання: < 1 хв.
0

Епоха «євроблях» добігає кінця і це незаперечний факт. Українці намагаються розмитнити нелегально ввезені на територію України авто на Єврономер, але вже багато хто зрозумів, що зробити це їм не вдасться. На кордонах з’являються кладовища «евроблях», а поляки навіть почали скуповувати непотрібні автомобілі в українців. Частина машин піде на розборку, повідомляє Автотема .

Тому вельми актуальною буде інформація про бюджетні автомобілях, які представлені на українському ринку. Автотема вже публікувала список найдоступніших нових автомобілів в Україні , а тепер вирішила з’ясувати, який німецький автомобіль на сьогоднішній день обійдеться українцям дешевше всього.

І так, найдоступнішим «німцем» в Україні є VOLKSWAGEN Polo Sedan. У базовій комплектації «Life» автомобіль оснащений двигуном MPI об’ємом 1,6 літра потужністю 90 «конячок» і механічною 5-ступінчастою коробкою передач.

Реклама

В оснащення автомобіля входять електросклопідйомники на всіх вікнах, кондиціонер «Climatic», обігрів заднього скла, імобілайзер, ABS, тканинна оббивка салону. Також слід додати, що кузов у ​​автомобіля оцинкований.

В даний час українці можуть придбати новенький VOLKSWAGEN Polo Sedan в комплектації «Life» за 407 760 гривень. Погодьтеся, не так і дорого за сучасний німецький автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!