BMW презентувала новий кросовер

0
1002

Новий “бумер” має потужність 335 к.с. 

Однією з найпомітніших прем’єр стартував в Лос-Анджелесі автосалону став, звичайно, новий німецький кросовер BMW X7, передає Аvtodream . 

Модель була розсекречена онлайн ще в жовтні, проте це перший широкий дебют моделі “в металі”. 

Варто зауважити, що навіть враховуючи флагманське позиціонування, в живу кросовер виглядає просто гаргантюанскім зі своїми 5151 мм довжини, 2000 мм ширини і 1805 мм висоти. 

Новий “Бумер” і правда може стати справжнім хітом серед покупців великих розкішних позашляховиків – йому притаманні всі складові успіху.

“Початкова” версія X7 xDrive40i комплектується турбированной рядної “шісткою” на 335 к.с. і 447 Нм. Трохи менше 6 секунд до сотні – відмінний результат для автомобіля подібних габаритів. Але є ще і X7 xDrive50i c 4.4 V8 битурбо, що розвиває 458 “коней” потужності і 649 Нм моменту, який вистрілює машину до “сотні” за 5 секунд з хвостиком. 

Тяга моторів у всіх версіях передається на всі чотири колеса за допомогою 8-ступінчастою автоматичною коробки передач. в старшій модифікації 50i присутній блокування заднього диференціала, доступні також динамічний і позашляховий пакети, які відповідним чином “заточують” системи автомобіля.

це два розкішних роздільних “капітанських” крісла), але навіть в останньому ряді не буде темно завдяки 3-секційної панорамної даху. 

Зрозуміло, що навіть в Штатах ціна БМВ Х7 НЕ буде низькою. Початкова xDrive40i коштує від $ 73 900, а старша 50i починається з $ 92 600. 

Виробляти кросовер вже почали на стапелях американського заводу BMW в Спартенберге (штат Південна Кароліна).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!