Супер-позашляховик Lamborghini Urus отримав трековую версію ST-X

0
577

Супер-позашляховик Lamborghini Urus ST-X є дітищем підрозділи Squadra Corse, підконтрольного італійської марки. Автомобіль оснастили карбоновим капотом з повітрозабірниками, спойлером на багажних дверей, новою вихлопною системою, колісними дисками на 21 дюйм з гумою Pirelli.

Lamborghini Urus ST-X отримав каркас безпеки, вбудовану систему пожежогасіння і паливний бак, створені в рамках стандартів Міжнародної автофедераціі FIA. Трековий супер-позашляховик став на чверть легше стандартного авто, що стало можливим за рахунок застосування карбону в конструкції новинки. Також підвищена жорсткість кузова гоночної машини.

Технічно двигун Lamborghini Urus ST-X залишився таким же, як у стандартного позашляховика. Уточнимо, що машина оснащується агрегатом 4.0 V8 з подвійним турбонаддувом. Потужність двигуна становить 650 к.с. Для трекової версії машини ця силова установка отримала перенастроюючу електроніку.

Очікується, що перша гонка нового монокубку Lamborghini відбудеться в 2020 році. У ній будуть присутні не тільки асфальтні треки, але й бездоріжжя.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!