Mitsubishi відроджує популярні моделі

0
920

Lancer і Mirage повертаються. 

Компанія Mitsubishi кілька років тому заявила про намір відмовитися від розробки і виробництва седанів, на зразок Lancer і Mirage, зосередивши зусилля на кросовери і позашляховики, передає автоблог . 

Однак, незважаючи на постійно зростаючу частку паркетників на світовому автомобільному ринку, керівництво компанії, вирішила не відмовлятися повністю від ідеї продажу компактних міських моделей седанів.

Віце-президент відділу продуктового планування компанії Вінсент Кобі заявив в бесіді з GoAuto, що щорічно на ринку продається до 40-50 млн автомобілів малих класів. Операційний директор Mitsubishi Тревор Манн розповів, що компанія планує випустити наступне покоління бюджетника Mirage, який був випущений в 2012 році. Розробка вже почалася, але знаходиться на ранній стадії. Наступне покоління «Миража» може бути випущено на платформі CMF-B. 

Відомо, що ця ж платформа стане основою для нових Nisan Juke і Renault Clio. А ось більш солідний Lancer отримає платформу CMF-C. Крім того, з випуском бюджетних моделей, на зразок наступних Lancer і Mirage, компанія отримає прекрасний інструмент для залучення нових клієнтів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!