У Китаї представлять новий седан Chevrolet Monza

0
379

Презентація нового автомобіля від компанії Chevrolet пройде через кілька днів в китайському Гуанчжоу. У перший час, седан Monza не виїде за межі Піднебесної.

За заявою представників американського автогіганта, новинка повинна зайняти місце між Chevrolet Cruze і Cavalier в модельній лінійці бренду. Габарити і технічні характеристики дозволяють віднести Monza до С-класу – розмірами автомобіль схожий з Mercedes CLA. Китайські автолюбителі отримають також і спортивну версію седана, яка дизайном передньої частини буде відрізнятися від стандартної Monza Redline.

Моторна лінійка новинки від Chevrolet включить в себе 1,0-літровий турбований агрегат на 125 к.с., а також 1,3-літровий бензиновий «атмосферник», що розвиває потужність до 163 «коней». В якості трансмісії найімовірніше буде представлений безальтернативний 5-ступінчастий “автомат”. Привід – тільки передній.

Старт продажів Chevrolet Monza Sport і Monza Redline запланований на кінець 2018 року. Варто додати, що однойменна модель випускалася в 70-х роках минулого століття під егідою Chevrolet у вигляді 3-дверного автомобіля, представленого в трьох кузовах – купе, хетчбек і універсал.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!