Названо найбільш ненадійні автомобілі

0
1720

На самих нижніх рядках рейтингу виявилися Volvo, Cadillac і Tesla. 

Журнал Consumer Reports (CR) опублікував свіжий рейтинг самих ненадійних і надійних моделей машин, складений на основі опитування 500 тис. Американських автовласників. 

Про це пише Хроніка.інфо з посиланням на rambler.ru. 

До переліку увійшли 29 автомобільних брендів, розставлених по середньому балу надійності. У кожного з них експерти виділили по одній моделі з гіршим і кращим показниками. 

На самих нижніх рядках рейтингу виявилися Volvo, Cadillac і Tesla, які зайняли 29, 28 і 27 місця відповідно. Середня оцінка шведського бренду склала 22 бали, а у обох американських  по 32 бали. Примітно, що найбільші претензії у власників виникли до надійності Volvo S90, Cadillac ATS і Tesla Model X. При цьому до числа надійних віднесли Volvo XC60, Cadillac XTS і Tesla Model 3. 

Нарікання автовласників викликали RAM 3500, GMC Sierra 2500 HD, Chrysler Pacifica, Chevrolet Traverse, Jeep Compas, Dodge Journey і Lincoln MKZ. 
Нижче наведені фотографії самих ненадійних автомобілів за версією Consumer Reports. 

Топ-10 брендів, що випускають найнадійніші автомобілі, очолив Lexus (78 балів). Слідом в рейтингу йдуть Toyota (76 балів), Mazda (69 балів), Subaru (65 балів) і Kia (61 бал). У другій п’ятірці розташувалися Infinti (61 бал), Audi (60 балів), BMW (58 балів), Mini (57 балів) і Hyundai (57 балів). 

Найвищу оцінку отримали Lexus GX, Toyota Prius C, Mazda MX-5 Miata, Subaru Crosstrek, Kia Sedona, Infiniti Q60, Audi Q5, BMW i3, Mini Countryman і Hyundai Santa Fe XL.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!