Маск представив новий більш дешевий Model 3

0
709

Американський автовиробник Tesla розпочав продаж Model 3 в новій комплектації за нижчою ціною та меншим запасом ходу. Про це генеральний директор компанії Ілон Маск повідомив у Twitter.

Він також додав, що її вартість складає $35 тис з урахуванням федеральних та місцевих податкових пільг в Каліфорнії, але справжня ціна наближається до $31 тис завдяки економії пального.

«Оскільки виробництво та продаж Model 3 продовжують зростати швидкими темпами. Ми досягли стійкого обсягу виробничих потужностей, що дозволяє нам диверсифікувати пропозицію наших продуктів ще більшій кількості покупців. Наша нова батарея середнього цінового діапазону вводиться цього тижня в США та Канаді, щоб краще відповідати різноманітним потребам багатьох клієнтів, які хочуть купити Model 3, а наша доставка для клієнтів, які замовили варіант із стандартною батареєю, складає 4-6 місяців», – заявили представники Tesla каналу CNBC.

Наразі на сайті автовиробника пропонується три варіанти Model 3 на вибір: новий з менш потужною батареєю (із запасом ходу у 418 км) та більш дорогі моделі з ціною від $42,2 тис та $52,2 тис (із запасом ходу близько 500 км).

Нагадаємо: автовиробник Tesla прозвітував, що в ІІІ кварталі 2018 року він виготовив 80 142 автомобілів, що на 50% більше, ніж в попередньому, рекордному для компанії, кварталі. Із вищезазначеної кількості 53 239 одиниць склали Model 3, що на майже вдвічі перевищило обсяги за ІІ квартал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!