Презентували нову версію легендарного Volkswagen Passat (Фото)

0
1145

Німецький автоконцерн Volkswagen презентував нову генерацію Volkswagen Passat, яке орієнтоване на північноамериканський і китайський авторинки.

Дебют Volkswagen Passat для ринків США і КНР представили в 2011 році. Тепер німецькі розробники показали новий Volkswagen Passat, в основу якого лягла архітектура MQB з задньою підвіскою. Розміри новинки склали 4933X1836X1465 мм, а величина колісної бази досягла 2 803 міліметрів. Спочатку, новий Volkswagen Passat вийде на піднебесний ринок, а пізніше приїде до американських дилерів.

Варто відзначити, що новинка обзавелася значною хромованою радіаторною решіткою, світлодіодною оптикою, поворотниками в формі рухомого рядка і 18-дюймовими колісними дисками. У салоні необхідно виділити електронну панель управління з 10,25-дюймовим екраном і мультимедійний центр з тачскріном 9,2 дюйма. За доплату в автомобілі може з’явитися проекційний екран, електрорегульовані передні крісла з опцією масажу, скляний верх і електропривід кришки багажного відсіку.

Підкапотний простір нового Volkswagen Passat для США і КНР займають 2-літрові турбодвигуни з продуктивністю 220 і 186 «конячок». Вони приводяться в дію 7-швидкісним “роботом” DSG з подвійним зчепленням. Не виключається і вихід гібридної версії машини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!