В Україну привезли унікальний Maybach з бронею як у танка (Фото)

0
1358

В Україну приїхав ексклюзивний Mercedes-Maybach S650. Це не просто дорогий седан Майбах, а справжній преміальний танк для VIP-персон. Фото броньовика опублікував Facebook автожурналісти Паша Кашчук.

Справа в тому, що Maybach S650 броньований по дуже високому стандарту VR10. Це означає, що він захищений не тільки від куль автомата Калашникова або снайперської гвинтівки, але і може витримати влучення з легкого гранатомета.

Крім того, днище отримало захист від мін. На фото звертають на себе увагу товсті куленепробивні скла і шини, які не бояться проколів. Крім того, салон герметичний і передбачені два акумулятора. Напевно, крутіше захищений хіба що новий лімузин Дональда Трампа.

При цьому Mercedes-Maybach S650 залишається розкішним і комфортабельним. Його салон оброблений дорогою шкірою і деревом, задні сидіння оснащені електроприводом, підігрівом, вентиляцією і масажем. Є і знімні планшети в спинках передніх крісел. Загалом, все як і належить у Майбах.

Під капотом – знайомий V12 твін-турбо на 630 к.с., так що важкий седан Мерседес повинен бути досить жвавим. Купити Майбах з бронею як у танка можна за 700 тис. євро і нам би було дуже цікаво дізнатися, хто з олігархів або політиків замовив такий апарат в Україні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!