Названо опції, які підвищують ціну авто при продажу

Час читання: < 1 хв.
0
Названо опції, які підвищують ціну авто при продажу

Коли я купую авто, то одразу думаю, як його потім можна буде вигідно продати, якщо захочеться щось новіше чи зручніше. Тут є свої хитрощі — є функції, які реально додають машині привабливості на вторинному ринку. Ну і, звісно, наші люди люблять відомі бренди, але це тільки пів справи. Найважливіше, щоб у машині був хоча б кондиціонер, бо з клімат-контролем авто одразу виглядає солідніше і привабливіше для тих, хто шукає собі нове залізне серце.

Що ще відомо

Ще для міського життя важливі парктроніки й камера заднього виду — з ними паркуватись у переповнених дворах чи на вузьких вулицях значно простіше. Ну і наш клімат змушує додатково цінувати підігрів сидінь, керма і навіть лобового скла — такі зимові фішки завжди додають машині «вагу». А от USB-роз’єм став взагалі маст-хевом: це і музика з телефона, і можливість зарядити пристрої в довгій дорозі, і зручно відповісти на дзвінок.

Світлодіодні фари — це теж круто, бо і дорогу освітлюють супер, і служать довше, ще й енергії економлять. Але, чесно кажучи, є й такі опції, як підсвічування порогів або проєкційний дисплей, які мало кого зачеплять, тож на них точно можна не зважати.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!