Водії розчарувалися в популярній автомобільній марці: експерти назвали причини

0
2630

Експерти сайту Autoblog.com спробували з’ясувати, чому Chevrolet Volt і Bolt не надто популярні в Європі, хоча у них є багато переваг, через які їх продажі повинні бути дуже хорошими. Для цього вони протестували ці автомобілі …

Для тесту взяли новітні Chevrolet Volt і Bolt 2019 року. Ці моделі отримали серйозні зміни в порівнянні з моделями попереднього року. Зміни були високо оцінені в США. Але, здається, європейців вони не надихнули.

Перший гібридний Chevrolet Volt з’явився в 2010 році. Зараз він може на одному електромоторі проїхати близько 65 км, після чого працювати починає бензиновий двигун.

Chevrolet Bolt є п’ятидверний компактний електромобіль, який вперше з’явився в кінці 2016 року. Потужність його електричної силової установки становить 204 к.с. і 360 Нм крутного моменту. Розгін до 100 км/год займає 7 секунд при максимальній швидкості 145 км/год.

У США ці автомобілі мають хороший попит, а ось в Європі – не дуже. Чому? Судячи з усього, тому, що вони розроблені, перш за все, для американського ринку. Так, наприклад, запас ходу Volt складає стільки, скільки за один день проїжджають американці. З розрахунком на це він і побудований. У європейців інші вимоги з цього питання.

Chevrolet Volt і Bolt – насправді є одними з найкращих моделей у своєму сегменті. Американці використовують Volt для повсякденних поїздок. Але в останні час ці автомобілі піддаються все більшої і більшої конкуренції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!