Brabus показав унікальний SL63 Shooting Break у єдиному екземплярі (ФОТО)

Час читання: 2 хв.
0
Brabus показав унікальний SL63 Shooting Break у єдиному екземплярі (ФОТО)

Компанія Brabus в черговий раз перевершила саму себе, створивши виготовлений на замовлення Mercedes-AMG SL63 Shooting Brake. Цей унікальний автомобіль поєднує в собі елегантність гальма, що стріляє, з неприборканою потужністю високопродуктивного спорткара.

Що ще відомо про новинку

Найбільш примітною особливістю унікального витвору тюнерів став його кузов із вуглецевого волокна. Brabus повністю перетворив елегантний силует родстера SL63 на більш практичний і агресивний Shooting Brake.

Подовжена лінія даху та характерна задня частина надали автомобілю унікального зовнішнього вигляду, а також покращили його практичність.

Реклама

Під капотом Brabus розкрив весь потенціал гібридної силової установки SL63. Звичний 4-літровий мотор V8 з турбіною тепер має робочий об’єм 4,5-літра та налаштований на видачу 800 кінських сил, а електромотор додає до них ще 200 «скакунів».

Комбінація коней дає машині можливість досягати позначки в 100 км/год при старті з місця менш ніж за 2,8-секунди, а також розвивати максималці в 320 кілометрів на годину.

Інтер’єр Brabus SL Shooting Brake вражає не менше, ніж характеристики, поєднуючи в собі вуглецеве волокно, алькантару та шкіру.

Сидіння автомобіля обтягнуті шкірою з білим контрастним рядком, а салон прикрашений синім підсвічуванням.

У компанії не озвучили ціну і скільки одиниць буде зроблено з моделі, але, судячи з тієї роботи, яка була проведена з моделлю, машину випустять в одиничному екземплярі і продадуть за нечуваною ціною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!