Новий Nissan Skyline вийде у форматі кросовера за 50 тисяч доларів

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Nissan Skyline вийде у форматі кросовера за 50 тисяч доларів
Фото: Best Car

Більшості фанатів Nissan назва Skyline відома за серією спортивного легковика, але у свій час (з 2009 по 2016 рік) цим ім’ям звався кросовер, який згодом став Infiniti EX35. За новими чутками, японці хочуть відродити «Скайлайн», але вже виключно у вигляді позашляховика, та ще й повністю електричного.

Що ще відомо про новинку

За даними журналістів «Best Car», наступна генерація Skyline буде купеподібним на 100-відсотковим «батарейним» кросовером. Машина отримає середні розміри, витягнувшись у довжину на 4,6 метра, завширшки – на 1,8 метра та у висоту на 1,6 метра. Відстань між осями кросовера складе 2,8-метра, а вага дорівнюватиме 2,2 тоннам.

Фото: Best Car

Інсайдери пишуть, що новий Скайлайн зможе похвалитися силовою установкою, запозиченою в іншого електричного SUV компанії Nissan. Як неї має виступити силовий агрегат потужністю 450 кінських сил. Ассистировать йому як передній чи задній привід, і система повного приводу (система e-4ORCE).

Реклама

Що цікаво, спочатку проект розглядався як ексклюзивна модель для експортних ринків, але тепер з’ясувалося, що продаватимуть машину і в рідній Японії.

Як орієнтовну ціну машини джерела називають суму в 8 мільйонів ієн (52 000 доларів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!