Brabus представив потужний 1000-сильний AMG GT (ФОТО)

Час читання: < 1 хв.
0
Brabus представив потужний 1000-сильний AMG GT
Фото: brabus.com

Brabus знову здивував автолюбителів, представивши 1000-сильний Rocket GTS , створений на базі Mercedes-AMG GT 63 SE Performance . Цей універсал поєднує спортивну міць та стиль, додаючи до розкішної основи унікальний кузов Shooting Brake з карбону, який розширює автомобіль до 1,98 метрів. Прагнучи наголосити на аеродинамічній ефективності, Brabus модернізував дизайн за допомогою комп’ютерного моделювання і довів його в аеродинамічній трубі.

Що ще відомо про новинку

Під капотом Rocket GTS знаходиться гібридний 4,4-літровий V8 , що видає потужність 985 к.с. та крутний момент до 1352 Нм. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 2,6 секунди і досягає максимальної швидкості в 317 км/год. У салоні універсала – ексклюзивне оздоблення чорною шкірою з елементами сірого кольору Slate Gray та карбоновими вставками, що створює баланс між розкішшю та спортивним стилем.

Фото: brabus.com

Поки Rocket GTS представлений як єдиний екземпляр, його незвичайний зовнішній вигляд та унікальні характеристики роблять його справжнім твором автомобільного мистецтва.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!