Автоексперт назвала п’ять найнадійніших китайських седанів на вторинному ринку

Час читання: < 1 хв.
0
Автоексперт назвала п'ять найнадійніших китайських седанів на вторинному ринку

У цей список експерт включила седан BAIC U5 Plus , під капотом якого ховається 1,5-літровий 105-сильний атмосферник у зв’язці з 5МКПП або варіатором. Силова установка на базі двигуна Mitsubishi 4A91 дозволяє використовувати А-92. Коштує такий «китаєць» щонайменше 800 тис гривень.

Хто ще увійшов до рейтингу

Дешевше коштуватиме седан Changan Alsvin – від 1,22 мільйона. Йому дістається 1,5-літровий 98-сильний двигун у тандемі з 5-ступінчастим «роботом» із двома мокрими зчепленнями.

Третє місце Анастасія Байбароша віддала Geely Emgrand , довжина якої перевищує 4,6 метрів. Це автомобіль класу з 122-сильним двигуном на півтора літра. Трансмісію можна вибрати: 5МКПП чи 6 АКПП. Вартість цієї китайської моделі починається від 1,7 мільйонів. На четверте місце вийшов Jetta VA3 з 1,5-літровим 110-сильним двигуном, що поєднується з АКПП від Aisin або 5МКПП. На російській вторинці за такий седан доведеться заплатити щонайменше 1,35 мільйона.

Реклама

Ще один седан С класу в цьому рейтингу – Omoda S5 з 1,5-літровим 113-сильним двигуном та варіатором. Така піднебесна іномарка оцінюється у суму від півтора мільйона.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!