Якою стане Toyota Supra 2026 без участі BMW (ФОТО)

Час читання: < 1 хв.
0
Якою стане Toyota Supra 2026 без участі BMW

Знаменитий японський спортивний автомобіль Toyota Supra став на конвеєр ще наприкінці сімдесятих років минулого століття. За такий довгий термін існування (хоч і з невеликими перервами) машина встигла стати справжньою легендою. Втім, її майбутнє не визначене.

Що відомо про Toyota Supra 2026

Цієї весни стало відомо, що BMW відмовиться від виробництва родстера Z4, який є родичем «Супри». І якщо в “Тойоті” наважаться залишити цю модель на конвеєрі, її доведеться серйозно переформатувати.

Дизайнер Theottle, відомий своїми численними реалістичними рендерами ще не випущених автомобілів, подумав про майбутнє Supra, передбачивши її дизайн і технічне оснащення.

Реклама

Малайзійський художник припускає, що Toyota не відмовиться від «Супри» навіть з відходом із проекту BMW. Більше того, у новому поколінні, яке має побачити світ у 2026 році, автомобіль може зберегти звичний дизайн з невеликими доробками щодо екстер’єру (злегка інша оптика, нові ліхтарі та бамперна група), але пережити суттєві технічні зміни.

Як основа для нової Supra може виступити власна платформа «Тойоти», відома як TNGA-L. Вона лежить в основі купе Lexus LC.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!