Volkswagen показав на відео салон нового кросовера T-Cross

0
263

Компанія Volkswagen опублікувала відеоролик, що дає уявлення про інтер’єр нового компактного кросовера T-Cross. Публічна прем’єра моделі відбудеться 25 жовтня в Амстердамі, а її європейські продажі стартують на початку 2019 року.

Судячи з відео, Volkswagen T-Cross буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів, інформаційно-розважальним комплексом з великим дисплеєм, навігатором, бездротової зарядної станцією для смартфонів, а також аудіосистемою Beats.

В основу Volkswagen T-Cross ляже модульна платформа MQB A0, на якій, зокрема, побудований хетчбек Polo шостого покоління. Розмір багажника складе 455 літрів – в компанії стверджують, що це максимальний показник в даному сегменті. А при повністю складеному задньому ряді його обсяг збільшується до тисячі двісті вісімдесят-один літра.

За попередніми даними, лінійка двигунів включить трьохциліндровий наддувні агрегати робочим об’ємом один літр потужністю 95 і 110 к.с. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “робот” з двома зчепленнями. Крім того, в гамму увійде 150-сильна 1,5-літрова «турбочетверка», а також два 1,6-літрові дизелі потужністю 95 і 115 сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!