З’явилися реалістичні зображення найдоступнішої Tesla Model 2

Час читання: 2 хв.
0
З'явилися реалістичні зображення найдоступнішої Tesla Model 2

У 2020 році бос Tesla Ілон Маск оголосив, що його компанія готує нову модель за зниженою ціною. Маленький електромобіль розташовуватиметься в гамі бренду на сходинку нижче Model Y та Model 3 і стане найбюджетнішим автомобілем у портфоліо автовиробника. Громадськість та ЗМІ навіть дали йому назву – Model 2.

Що ще відомо про Tesla Model 2

З тих по минуло більше чотирьох років і на горизонті ця новинка «Тесли», незважаючи на чутки, поки що не проглядається. Втім, австралійський портал «CarsGuide» все ж таки дає їй шанс і підготував її свіжий реалістичний рендер.

Дизайнери спиралися при його створенні на тизер 2023 року, показаний Ілоном Маском на щорічних зборах акціонерів, а також на шпигунських знімках нової моделі компанії, зроблених на заводі автовиробника.

Фото: CarsGuide
Реклама

На зображенні Model 2 виглядає схожою на більшість інших автомобілів Tesla, але має більш компактний кузов, ніж, наприклад Model 3.

У «двійки» власне оформлення світлотехніки зі світлодіодною смугою, що проходить через весь капот, незабарвлені бампери та пороги, а також приховані у кузові дверні ручки чорного кольору.

Фото: CarsGuide

Раніше повідомлялося, що на появу Tesla Model 2 варто очікувати в 2025 році. Технічні характеристики машини не розкривалися, але як потенційна ціна машини фігурувала цифра в 25 тисяч доларів або 2,4 мільйона рублів за поточним курсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!