Новий електрокросовер Kia помітили під час випробувань

Час читання: 2 хв.
0
Новий електрокросовер Kia помітили під час випробувань

Лінійка електричних моделей Kia поступово розширюється. Слідом за великими моделями на зразок EV9 і EV6 приходить черга дебюту компактнішого SUV, який отримає індекс EV2. Днями цю машину у маскуванні вперше підловили під час тестів.

Що відомо про новинку

Корейський портал TheKoreanCarBlog пише, що EV2 розробляється як недорогий, але високопродуктивний електрокар, який зробить такі види техніки доступними для ширшої аудиторії.

Реклама

На перший погляд кузов машини, знятої на випробуваннях, виглядає елегантно та відповідно до сучасної естетики Kia. Автомобіль майже напевно отримає рельєфний капот і вертикальну оптику зі складним світлодіодним малюнком, як у випадку з іншими моделями батарей, а також матиме аеродинамічний силует для зниження опору з повітрям і підвищення ефективності батареї.

Інсайдери обіцяють, що EV2 буде оснащено акумулятором із передовою технологією, яка забезпечить кросоверу запас ходу до 480 кілометрів. Щоб поповнити рівень заряду батареї від 10 до 80 відсотків, знадобиться приблизно близько 30 хвилин.

Автомобіль зможе здивувати передовими функціями, такими як новітня інформаційно-розважальна система та найсучасніші водійські електронні асистенти.

Виробництво Kia EV2 налагодять на заводі у Словаччині. Конкурувати він має з такими моделями як Nissan Leaf і Renault Zoe.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!