З’явилися ескізи дизайну дев’ятого покоління популярного пікапа Toyota Hilux

Час читання: 2 хв.
0
З'явилися ескізи дизайну дев'ятого покоління популярного пікапа Toyota Hilux
Фото: Theottle

Чинна генерація пікапа Toyota Hilux залишається в строю ще з 2015 року. Останній рестайлінг машини датований цим лютим, а наступним кроком в історії цієї моделі є перехід у дев’яте покоління. Які зміни чекають на дизайн знаменитого японського утилітарника передбачив художник студії «Theottle» з Малайзії.

Що ще відомо

Дизайнер опублікував серію рендерів нового Hilux, на прем’єру якого чекають уже 2025 року. Як основа для зображень машини були обрані знімки іншого пікапа «Тойоти» – американської Tacoma. І недарма.

За останніми чутками, у майбутній генерації «Хайлакс» стане родичем «Такоми». Завдяки цьому рішенню машину вдасться зробити більшим, а також перевести її в більш дорогий і солідний сегмент ринку.

Реклама

У новому поколінні Hilux повинен помітно перетворитися зовні, обзавівшись більш брутальним екстер’єром, який місцями буде схожий на Tacoma (у тому числі завдяки конструкції фар та задніх ліхтарів).

Фото: Theottle

Автомобілю дістанеться високий рельєфний капот, масивна решітка радіатора, обрамлена зверху хромованою дугою, а також бампер складної форми.

Ззаду пікап чекає на появу інших ліхтарів, іншого бампера і більш місткої вантажної платформи.

Технічні зміни, які відбудуться у новому Hilux, поки що невідомі. Єдине, що можна сказати точно – машина перебереться на нову сходову платформу TNGA-F, яка раніше лягла в основу Toyota Tacoma, а також Land Cruiser Prado та Land Cruiser 300.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!