Оновлений BMW як і раніше схожий на Kia

Час читання: 2 хв.
0
Оновлений BMW як і раніше схожий на Kia

Поява будь-якого нового BMW – це подія. Майже завжди. Хоча не впевнені, що оновлена ​​2-а серія Gran Coupe змусить серце прискорено битися.

Тепер у «Гран купе» змінений дизайн, модернізований салон, нові технології та вдосконалені силові агрегати. Але головне – напрочуд неприємна схожість з моделями Kia теж нікуди не поділася. Чи нам тільки здається?

Що ще відомо про Gran Coupe

Полум’яне серце «двушки» Gran Coupe в принципі те саме. Це добре знайомий турбований 2-літровий чотирициліндровий двигун, який у різних версіях форсування видає від 241 до 312 к.с. Поганяє цим господарством нова 7-ступінчаста преселективна коробка з двома зчепленнями, яка замінила 8-ступінчастий “автомат”. На версії M Sport з’явилася функція M Sport Boost, яка налаштовує машину максимально прискорити. Для активації необхідно утримувати лівий перемикач підрульової протягом секунди.

Реклама

Динаміка цілком і без цих фокусів. Базова 228 xDrive розганяється до 100 км/год за 5,8 секунди, що на 0,2 секунди швидше за попередника. З іншого боку, M235 xDrive виконує теж вправу за 4,7 с, тобто на десяту повільніше, ніж раніше.

Щодо дизайну, то крім збереженої схожості з моделями одного корейського бренду, який ми більше не називатимемо, відзначимо тиснену цифру 2, яка підкреслює вигин Хофмайштера, також примружені світлодіодні задні ліхтарі.

Цікаво, що адаптивна М-підвіска входить до стандартної комплектації, але покупці можуть вибрати традиційну підвіску без додаткової плати.

У салоні Gran Coupe вас зустрічає вигнутий дисплей BMW з операційною системою BMW OS 9. Крім того, тут новий селектор коробки передач, бездротовий зарядний пристрій та стандартна аудіосистема Harmon/Kardon із 12 динаміками. Перфорована обробка Veganza – нагадує шкіру, але нею не є – і спортивні сидіння з підігрівом входять до стандартної комплектації. Вперше для моделі доступні масажні передні сидіння.

Ціни, звісно, ​​підросли, але трохи. Збірка другого оновленого Gran Coupe 2-ї серії стартує наприкінці року на заводі в Лейпцигу. Продаж стартує вже 2025-го.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!