Шпигунські фото показали електричний Range Rover Sport біля траси Нюрбургринг

Час читання: 2 хв.
0
Шпигунські фото показали електричний Range Rover Sport біля траси Нюрбургринг
Фото: motor.es

На наступний рік британський концерн Ленд Ровер запланував дебют нового електричного Land Rover Range Rover Sport Electric 2025. На даний момент він часто з’являється на дорогах загального користування. Днями автомобіль був помічений неподалік гоночної траси Нюрбургрінг, що вказує на фінальну стадію тестування. Саме тут триває перевірка технічних показників нових транспортних засобів.

Що відомо про новинку

Незабаром після виходу на ринок стандартної електричної версії буде представлено Range Rover Sport Electric, який уперше був помічений на дорожніх тестах цього літа. До речі, електричною модифікацією стане і Velar. Щоправда, його дебют очікується не раніше 2026 року. Прототип нового Range Rover Sport Electric виїхав на тести практично без маскувального камуфляжу, що дозволило розглянути низку цікавих деталей. Перше, що впадає у вічі – це відсутність вихлопних труб і присутність відповідної наклейки з лівого боку заднього скла. Передній бампер оформлений у тому самому стилі, що й у стандартної моделі.

Фото: motor.es

Якщо говорити про кузов, він має ті ж квадратні обриси. Чи будуть відмінності за габаритами зі стандартною моделлю, поки що невідомо. Немає інформації щодо салону. У будь-якому випадку очікується сучасне оздоблення з використанням якісних матеріалів. У оснащенні передбачається наявність значної частини систем допомоги управління. Автомобіль буде оснащений двома електродвигунами з віддачею понад 550 кінських сил. Автономність буде понад 500 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!