Водіям розповіли секрети, як швидко продати вживане авто

Час читання: < 1 хв.
0
Водіям розповіли секрети, як швидко продати вживане авто

Рано чи пізно будь-який автомобіль доводиться продавати, причин цього може бути кілька, серед яких часто можна виділити нездатність задоволення поточних потреб власника. Експерти розповіли, як зробити це швидко з мінімальними витратами та найбільшою вигодою. Всього виділили п’ять основних секретів, які допоможуть позбавитися машини швидко.

5 основних порад

Взагалі вони рекомендують замислюватися про ліквідність машини ще на етапі її покупки. Купуючи автомобіль рідкісної марки, потрібно розуміти, що на продаж його може знадобитися багато часу. Важливо враховувати ліквідність та затребуваність на ринку країни.

Перед продажем необхідно вивчити на популярних майданчиках вартість аналогічних моделей з урахуванням року випуску, регіону, їхнього пробігу та технічного стану. До середньої вартості варто додати 5-7%, щоби залишити можливість для торгу.

Реклама

Машину потрібно правильно підготувати до продажу, для цього помити, зробити хімчистку салону, усунути дрібні подряпини. Після цього викласти оголошення про продаж, додавши велику кількість фотографій та детально описавши комплектацію.

Під час переговорів не варто погоджуватися на зниження ціни по телефону, а також уникати перекупників. Робити знижку слід у межах раніше встановленої надбавки. Після досягнення домовленості необхідно одержати копію паспорта покупця, зробити договір купівлі-продажу, акт приймання-передачі ТЗ. При отриманні коштів, якщо оплата відбувається готівкою, взяти із собою надійну особу, щоб передача грошей була при свідках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!