Новий потужний рамний пікап Kia представлений на свіжих фото

Час читання: 2 хв.
0
Новий потужний рамний пікап Kia представлений на свіжих фото
Фото: Kia

Корейський автовиробник Kia підтвердив дату офіційного дебюту свого нового рамного пікапа Tasman. Машину, яка має стати представником нового класу для цієї компанії, буде представлено вже зовсім скоро – 29 жовтня. Напередодні прем’єри прес-служба південнокорейської марки опублікувала порцію нових тизерів цієї новинки.

Що відомо про новинку

Дебют Kia Tasman відбудеться на автосалоні в Джідді (Саудівська Аравія), який проходитиме в період з 29 жовтня по 2 листопада. На нових мізерах автомобіль розсекречений практично повністю і показаний чи не з усіх ракурсів, але самі зображення трохи затемнені.

Окремі деталі, на які звертають увагу маркетологи Kia, включають наявність у «Тасмана» вигравіруваної назви на задніх дверях, опуклих крил, рельєфного капота і С-подібного світлодіодного підпису задніх ліхтарів.

Фото: Kia
Фото: Kia
Реклама

У Kia заявляють, що Tasman пройшов 1777 спеціальних випробувань, у ході яких машину оцінили більш ніж у 18 тисяч разів.

Під капотом пікапа чекають на появу 2,2-літрового турбодизельного 4-циліндрового мотора, який зараз використовується в кросовері Sorento і кросвені Carnival. Його потужність у легкових моделях становить 201 кінську силу та 440 Нм.

Фото: Kia

Журналісти чекають, що потужність цього двигуна у випадку з Tasman виявиться трохи вищою (приблизно 204 к.с. та 500 Нм), щоб відповідати характеристикам його конкурентів Ford Ranger, Toyota Hilux та Mitsubishi L200.

У продаж новий пікап Kia надійде 2025 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!