Стало відомо, яким буде новий Toyota RAV4 2026

Час читання: < 1 хв.
0
Стало відомо, яким буде новий Toyota RAV4 2026

На початку лютого минулого року заокеанські журналісти опублікували інформацію про старт розробки нового покоління кросовера Toyota RAV4. З огляду на те, що відтоді минуло майже 2 роки, варто очікувати, що незабаром на дорогах з’являться перші тестові прототипи цієї моделі.

Журнал Topelectricsuv представив, як може змінитися зовні бестселер Toyota, паралельно розкривши про нього всі відомі на сьогоднішній день подробиці.

Що ще відомо про новинку

Незалежні дизайнери вважають, що машині може дістатися ретро-стиль з повністю переробленою фронтальною частиною кузова, де з’являться інші блоки фар, інші грати радіатора, а також агресивний бампер, частково прикритий декоративною пластиною, яку пофарбують у сріблястий колір.

Реклама

Над нею розташуються дві невеликі червоні вуха, що імітують буксирувальні гаки.

Про габарити машини поки що нічого невідомо, але об’єм багажника автомобіля, який зараз становить 580 літрів, у новій генерації може виявитися понад 600 літрів.

Інсайдери вважають, що кардинальних змін у технічній стороні RAV4 2026 годі чекати. Машина продовжить пропонуватись як у чисто бензинових, так і гібридних варіантах. Причому останні повинні помітно додати до актуальних силових установок як з точки зору потужності, так і витрат палива, а також запасу ходу.

Про ціни поки говорити рано, проте закордонні журналісти вважають, що новий RAV4 буде коштувати дорожче за нинішній, за який залежно від ринку зараз просять від 2,2 мільйона гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!