Основні характеристики Tesla Cybercab стали відомі після презентації

Час читання: < 1 хв.
0
Основні характеристики Tesla Cybercab стали відомі після презентації
Фото: tesla.com

На заході “We, Robot” Tesla представила свою нову розробку – Cybercab , електромобіль-роботаксі без керма та педалей. Хоча офіційна презентація була скупою на деталі, представники компанії поділилися важливою інформацією із шанувальниками Tesla після події. За словами керівників Tesla Франца фон Хольцхаузена та Ларса Мораві, Cybercab не матиме традиційного управління — ставку зроблено на повну автономію.

Що ще відомо про новинку

Виробництво Cybercab розпочнеться на заводі в Техасі, а потім пошириться на інші заводи. Модель використовуватиме безліч деталей від Tesla Model 3 і Model Y, що спростить виробництво. Камери та сенсори, як і в інших моделей, доповняться передньою камерою на бампері, як у Cybertruck.

Досить цікаво, що Cybercab, як повідомляється, піде шляхом Cybertruck , коли справа дійде до брендингу, і в автомобіля не буде жодного логотипу Tesla, адже його впізнаваний дизайн говорить сам за себе. Усередині машини всього три кнопки – для вікон та освітлення, все інше буде керуватися через сенсорний екран. Tesla робить ставку на майбутнє роботакс, і Cybercab стане важливою частиною цієї стратегії.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!