Витік даних розсекретив, як виглядатиме нове покоління Nissan Murano

Час читання: 2 хв.
0
Витік даних розсекретив, як виглядатиме нове покоління Nissan Murano
Фото: CarsCoops

За останні роки модельна лінійка компанії Nissan зазнала суттєвих змін, але в ній залишався один виняток – кросовер Murano. Середньорозмірний SUV японської марки представили в 2014 році на автосалоні в Нью-Йорку, тому недавно йому стукнуло 10 років.

Що відомо про Nissan Murano

Незабаром «Мурано» має перебратися до нового покоління, з яким автомобіль отримає суттєві зміни в екстер’єрі та інтер’єрі. І, якщо вірити свіжому витоку, чого чекати від цієї машини вже відомо.

Напередодні в соцмережі опинилися фотографії рекламної брошури нового Nissan Murano, на яких машина показана як зовні, так і всередині без будь-якого камуфляжу.

Реклама

Судячи з зроблених знімків, Murano 2025 отримає зовсім нове оформлення передньої частини кузова, яка перегукуватиметься з компактнішою моделлю Kicks. Машині дістанеться широка решітка радіатора, оточена підсвічуванням, а також яскраво виражені повітрозабірники.

Фото: CarsCoops

Рухаючись далі можна побачити схожість кросовера з електричним SUV Nissan Ariya. Новинка здивує м’язистими стегнами і спортивнішим кузовом з гостро нахиленою задньою стійкою в порівнянні з попередницею.

Корма свіжого «Мурано» взагалі буде копією «Арії» в першу чергу завдяки світловій панелі задніх ліхтарів, що проходять через усі двері багажника.

Що стосується внутрішнього оздоблення, то застарілий інтер’єр поступися місцем свіжому дизайну зі ступінчастою передньою панеллю, цифровою «приладовою» та широкоформатним дисплеєм мультимедійної системи. До них приєднаються 2-спицеве ​​кермо і сучасна центральна консоль з набором фізичних елементів управління.

Фото: CarsCoops

Технічні характеристики нового покоління Murano поки що не розкрито. Ходять чутки, що машина буде створена на оновленій версії платформи D і отримає замість нинішнього 3,5-літрового мотора V6 на 260 кінських сил 2-літровий 4-циліндровий двигун з віддачею в 268 «сил».

Ассистувати йому належить новітній 9-діапазонної автоматичної коробки, яка замінить безступінчастий варіатор (CVT).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!