Mitsubishi представила новий 7-місний позашляховик на перших зображеннях

Час читання: 2 хв.
0
Mitsubishi представила новий 7-місний позашляховик на перших зображеннях
Фото: Andrew Guerrero

Mitsubishi готується до прем’єри якогось нового 7-місного позашляховика, який поки що значиться як концепт-кар. Багато журналістів поспішили дати йому назву Adventure, інші пофарбували його свіжим Pajero Sport, або трирядним варіантом моделі XForce.

Що відомо про новинку

Розробники машини поки що зберігають про проект мовчання, але дизайнерів Top Gear це не влаштовує і вони підготували серію рендерів нового семимісного SUV Mitsubishi в серійному зовнішньому вигляді.

Попереду автомобіль, представлений на неофіційних зображеннях, хизується знайомим варіантом оформлення Dynamic Shield з високою квадратною решіткою радіатора замість трапецієподібної моделі XForce, а також отримує широкі розширювачі крил з пластику, що робить його профіль м’язистішим.

Фото: Andrew Guerrero
Реклама

Корма автомобіля на рендерах виглядає як варіація задньої частини бюджетного «паркетника» XForce з номерним знаком, розташованим на задніх дверях, а також так званим «дахом, що п’є» зі стійками, пофарбованими в чорний колір.

Офіційні характеристики майбутньої моделі Mitsubishi не розкриваються, але якщо машина буде працювати на тій же субкомпактній платформі, що моделі Xpander і XForce, під її капотом варто чекати на появу знайомого 1,5-літрового бензинового мотора MIVEC 4A91 потужністю 104 кінські сили.

Альтернативним варіантом може стати гібридна силова установка на базі 1,6-літрового ДВС, що працює за циклом Аткінсона. Зв’язку йому складе електромотор, що забезпечує агрегату сукупну віддачу 114 к.с. та 255 Нм моменту.

Фото: Andrew Guerrero

Попереду новинка Mitsubishi отримає незалежну підвіску McPherson, а ззаду використовуватиме компактну торсіонну балку, яка допоможе звільнити місце для встановлення сидінь третього ряду.

Прем’єра нового 7-місного SUV японської компанії відбудеться в 2025 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!