Новий 3-рядний кросовер Hyundai класу люкс показали на свіжих фотографіях

Час читання: 2 хв.
0
Новий 3-рядний кросовер Hyundai класу люкс показали на свіжих фотографіях
Фото: NY Mammoth

Портфоліо електричних моделей Hyundai продовжує розширюватися завдяки її «батарейному» люксовому суббренду Ioniq, який робить виключно електрокари. Однією з найважливіших прем’єр цієї марки найближчим часом має стати поява флагманського трирядного кросовера, який може побачити світ уже цього року.

Що выдомо про новинку

Дизайнери корейської студії «NY Mammoth» вирішили подумати з його приводу, випустивши серію рендерних зображень новинки. На них Ioniq 9 (очікується, що автомобіль називатиметься саме так) постав у вигляді брутального SUV з характерними рисами останніх моделей Hyundai.

Як основу для проекту віртуального автомобіля використовувався концепт-кар Seven, представлений у 2021 році. Серійний варіант кросовера, за задумом цифрових художників, скопіює у прототипу загальний вигляд кузова, але відзначиться складнішим оформленням передньої частини.

Фото: NY Mammoth
Реклама

Показаний на рендерах Ioniq 9 хизується світлодіодною смугою з пікселів, що проходить вздовж капота, чим повторює концепт трирічної давності, а також має вертикальні блоки основної світлотехніки з боків. Але горизонтальну лінію доповнюють поворотні вогні, що імітують прямокутні кластери традиційних автомобілів Hyundai, наприклад, останнього Santa Fe.

Інші незвичайні деталі дизайну «дев’ятки» включають псевдорешітку радіатора, а також складніший за конструкцією бампер.

Кросовер Ioniq 9 побудують на платформі E-GMP, яка раніше лягла в основу таких електричних моделей як Ioniq 5 та 6, а також Kia EV6 та EV9. Технічні характеристики автомобіля зараз засекречені.

Щодо термінів прем’єри, то корейські ЗМІ пишуть про кінець 2024 року, а як майданчик для такої презентації називають автошоу в Лос-Анджелесі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!