Mitsubishi назвала ціни на оновлений Outlander PHEV 2025

Час читання: < 1 хв.
0
Mitsubishi назвала ціни на оновлений Outlander PHEV 2025

У Японії відбулася прем’єра оновленого гібридного кросовера Mitsubishi Outlander PHEV 2025 модельного року для місцевого ринку. Також було оголошено вартість моделі. Продаж новинки стартує 31 жовтня за ціною від 5 263 500 ієн (приблизно 1,6 мільйона гривень).

Що ще відомо Outlander PHEV 2025

Головним покращенням стала батарея збільшеної ємності. Тепер літій-іонний акумулятор на 22,7 кВт*год. забезпечує запас ходу на електротязі до 106 кілометрів для базової версії «M» та 102 кілометри для інших комплектацій. Це на 20 кілометрів більше, ніж у попередньої моделі. Крім того, потужність гібридної системи зросла на 20%, що забезпечує більш плавне та динамічне прискорення.

Інженери Mitsubishi також попрацювали над економічністю автомобіля. У змішаному циклі витрата палива тепер становить 5,7 літра на 100 км для версії «M» та 5,8 літра для решти комплектацій. Завдяки покращеній системі, двигун внутрішнього згоряння включається рідше, що робить поїздки тихішими та комфортнішими.

Фото: Mitsubishi
Реклама

Оновлений Outlander PHEV отримав і візуальні зміни: нову решітку радіатора, змінені захисні пластини та затемнені задні ліхтарі, що надає автомобілю більш солідного вигляду. У салоні з’явилися сидіння з покращеним шкіряним оздобленням, включаючи новий колір «цегляно-коричневий». Серед нових опцій – 12,3-дюймовий навігаційний дисплей, вентиляція сидінь та цифрове дзеркало заднього виду, що суттєво підвищує рівень комфорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!