Новий бюджетний фургон Dacia в стилі Duster з’явився на неофіційних рендерах

Час читання: 2 хв.
0
Новий бюджетний фургон Dacia в стилі Duster з’явився на неофіційних рендерах

Минулого літа в Мережі почали з’являтися чутки про плани компанії Dacia випустити якийсь комерційний автомобіль, який буде одночасно бюджетним, але зможе похвалитися здатністю перевозити об’ємні вантажі. Досягнути цього вдасться завдяки салону, що трансформується.

Що відомо про фургон

З того часу жодного підтвердження того, що такий автомобіль справді готується, не було, тому розвинути цю ідею довелося незалежному дизайнерові, відомому в інтернеті як «Andrei Dilă». Цифровий художник підготував рендери фургона Dacia, який, на його думку, міг би одержати назву Vaner.

Фото: Andrei Dilă

На зображеннях, викладених у відкритий доступ, новинка румунського суббренду Renault постала у строгому дизайні, що місцями нагадує новий кросовер Duster. Автомобілю дісталися Y-подібні фари спереду і З-подібні ззаду, розсувні двері, чорне пластикове облицювання нижніх частин кузова, що плавно перетікає в бампери.

Фото: Andrei Dilă
Реклама

Усередині передбачено великий простір, обшитий спеціальним пластиковим матеріалом, несприйнятливим до подряпин.

Машина отримає зручну зону навантаження з низькою підлогою, тоновані задні стекла та незвичайні колісні диски, крім яких можна буде розраховувати на подвійні двері ззаду, що відкриваються по максимуму назовні.

Фото: Andrei Dilă

Технічні подробиці про машину не розкриваються, але журналісти пропонують встановити під її капот двигун її двоюрідного брата Renault Trafic, наприклад, дизельні агрегати Blue Cdi 110, 150 і 170 в залежності від потреб замовника.

Як потенційну ціну машини експерти називають різні суми, які в середньому могли б скласти близько 25 тисяч євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!