Розкрито 5 автомобілів за 500 тисяч гривень, які надійніше нових

Час читання: 2 хв.
0
Розкрито 5 автомобілів за 500 тисяч гривень, які надійніше нових

На вторинному ринку можна підібрати машину навіть із невеликим бюджетом, наприклад, за 500 тис гривень. З цією сумою вже можна розраховувати на відносно свіже авто з невеликим пробігом. І йдеться про іномарки, які за надійністю не поступаються новим машинам. Ми підготували для вас п’ять таких моделей.

Hyundai Solaris

На вторинному ринку Hyundai Solaris має великий попит, оскільки відрізняється великим запасом міцності і надійною технічною частиною. При цьому машина добре укомплектована та проста в обслуговуванні. У даному випадку йдеться про модель 2016 – 2018 років збирання.

Chevrolet Cobalt

Не вимагає серйозних вкладень у процесі експлуатації Chevrolet Cobalt. За пів мільйона гривень його можна придбати у версії 2015 – 2016 років. У його оснащенні значаться бензиновий двигун на 1,5 літра об’єму і автоматична КПП. Якщо говорити про комфорт та безпеку, то машина має все необхідне для цього обладнання.

Ford Focus

Добре зарекомендував себе і Ford Focus . З бюджетом 450 тис гривень його можна придбати у виконанні 2015 – 2016 років виробництва. Машина пропонується як з механічною, так і автоматичною КПП. У плані обслуговування автомобіль не завдає серйозного клопоту, маючи у своєму арсеналі міцну ходову частину.

Honda Civic

Високим рівнем надійності відрізняється Honda Civic . У разі йдеться про моделі 2008 – 2012 гг. Машину можна знайти в досить хорошому стані та з прийнятним пробігом. Автомобіль може похвалитися непоганим оснащенням та комфортним салоном. Він прослужить довго за умови своєчасного проходження техогляду.

Skoda Rapid

У плані обслуговування та експлуатації Skoda Rapid також не завдасть особливого клопоту. За 500 тис гривень машина пропонується у версії 2014 – 2016 років випуску з пробігом близько 150 000 км. Автомобіль може похвалитися гарною динамікою та непоганим оснащенням, де є все необхідне для комфорту водія з пасажирами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!