Fiat випустить кросовер, який зможе відібрати покупців у Duster

Час читання: < 1 хв.
0
Fiat випустить кросовер, який зможе відібрати покупців у Duster

Італійська марка Fiat, що належить концерну Stellantis, взяла шлях на революцію і готується повернути позиції, які у неї останніми роками відібрав бренд Dacia.

Найближчою новинкою автовиробника стане нова генерація моделі Grande Panda, яка має отримати кузов фастбек та нав’язати конкуренцію бестселлеру Duster. Журнал «Motor.es» розкрив подробиці цього проекту, супроводживши їх першими рендерними зображеннями новинки.

Що ще відомо

Джерело пише, що машина стане першим купе-кросовером Fiat і матиме 5 дверей. Кузов автомобіля отримає різкі лінії, а задня частина даху буде скошена у напрямку багажника.

Подробиць про техніку цієї моделі поки немає, але ходять чутки, що серійний Grande Panda Fastback пропонуватиметься як у гібридній модифікації, так і повністю електричній.

Новий кросовер Fiat

Перша відома своїм 1,2-літровим бензиновим агрегатом, що видає залежно від обраної версії 100 або 130 кінських сил. Зв’язку ДВЗ у ній складає стартер-генератор.

Що стосується електричного варіанту, то тут як рушійна сила може виступити електромотор на 113 «сил» і батарея, що забезпечує на одному заряді запас ходу до 330 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!