Розкрито ціни на нову версію кросовера Audi Q5

Час читання: 2 хв.
0
Розкрито ціни на нову версію кросовера Audi Q5

Незабаром стартують продажі оновленої версії німецького кросовера. До покупки будуть доступні бензинова, дизельна або гаряча S-версія. Середньорозмірний кросовер Audi доступний для замовлення вже зараз, а гібрид, що підключається, з’явиться пізніше. Відомі ціни.

Детальніше по цінах

Audi Q5 третього покоління доступний для замовлення вже зараз за ціною трохи нижче £50 тис. або 2,7 млн гривень. Бензинові та дизельні силові агрегати пропонуються у трьох комплектаціях – Sport, S line та Edition 1 – плюс є автономний SQ5 з двигуном V6.

Заснований на новій архітектурі Premium Platform Combustion (PPC) Volkswagen Group, Q5 стартує відразу за своїм найбільшим конкурентом BMW X3, на якому ми їздили минулого тижня. Audi трохи дорожче у своїй базовій комплектації, і тим важливіше, чим вище ви піднімаєтеся по лінійці. Вищезгаданий SQ5 коштує від £74 400 або 4 млн гривень; Порівняльний X3 M50 коштує від £66,980 або 3,6 млн гривень.

Audi Q5 TFSI початкового рівня використовує 2,0-літровий чотирициліндровий помірно-гібридний бензиновий двигун потужністю 201 л. с. і крутним моментом 340 Нм і коштує від £ 49 950 або 2,6 млн гривень. Він розганяється від 0 до 100 км/год за 7,2 секунд. Всі моделі отримують семиступінчасту коробку S tronic і повний привід quattro.

За додаткові гроші ви можете замовити знайомий 2,0-літровий дизельний двигун TDI, знову з технологією MHEV, автоматичною трансмісією і системою повного приводу. Він отримує ті ж 201 л. с., але трохи більше крутного моменту 400 Нм; Розгін від 0 до 100 км/год.

займає 7,4 секунди, а Audi заявляє, що найефективніші моделі будуть розганятися до 4,91 л./100 км. з турбонаддувом MHEV потужністю 362 к. с. с. Поки що він доступний тільки в яскравому вигляді Edition 1 і коштує від 74400 фунтів стерлінгів або 4 млн гривень. Він також використовує 7-ступінчасту автоматичну коробку передач і повний привід quattro, забезпечуючи розгін від 0 до 100 км/год за 4,5 секунди.

Audi заявляє, що новий Q5 «широко оснащений у всіх своїх формах», всі версії можуть похвалитися як мінімум 19-дюймовими легкосплавними дисками, електроприводом задніх дверей і світлодіодними повністю фарами спереду і ззаду. Як у випадку з e-tron GT і Q8 e-tron, Audi пропонує оновлення Matrix LED повітрям (OTA).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!