Авто

Представлено нову бюджетну версію Volkswagen ID. Buzz Freestyle

Share

Volkswagen продовжує розширювати свою лінійку електромобілів і цього разу компанія представила нову версію свого популярного електромінівена ID. Buzz за назвою Freestyle. Ця модель стала найдоступнішою в лінійці і вже продається у Європі. Ціна нового Volkswagen ID. Buzz Freestyle починається від 49 997 євро.

Що ще відомо про новинку

Однак низька ціна має на увазі деякі поступки в оснащенні. Freestyle оснащений 18-дюймовими сталевими колесами, а бампери залишаються незабарвленими, що надає авто ретро-стиль 1980-х років. Якщо ви хочете отримати литі диски, Volkswagen пропонує 19-дюймові варіанти за додаткові 2500 євро.

Бокова сторона Volkswagen ID. Buzz Freestyle

Щодо інтер’єру, то тут теж є свої особливості. Усередині встановлені прості тканинні сидіння, але стандартне обладнання включає 12,9-дюймовий дисплей з підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, а також двозонний клімат-контроль та передні сидіння з регулюванням по висоті.

Електромінівен ID. Buzz Freestyle рухається від батареї ємністю 59 кВт/год, яка живить задній електромотор потужністю 170 к.с. Такий двигун розганяє автомобіль до 100 км/год за 10,7 секунди, а максимальна швидкість становить 145 км/год. Це не найшвидший варіант, але він ідеально підійде для сімейних подорожей.

Салон Volkswagen ID. Buzz Freestyle

Заряджання від 10% до 80% займе всього 24 хвилини за допомогою швидкого заряджання постійного струму. У Німеччині ця версія коштує приблизно на 4 000 євро дешевше за попередню базову модель ID. Buzz Pure, що робить її однією з найдоступніших у своєму сегменті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Volkswagen

Останні записи

Які проблеми чекають на власників гібридів взимку

Серед українських автолюбителів дедалі більше тих, хто вибирає машину з гібридною трансмісією. Експерти попереджають, що…

01.10.2024

10 автомобільних функцій, без яких не варто купувати авто

Автомобільна індустрія зазнала кардинальних змін за останні десятиліття. Технології проникли в кожну деталь сучасних автомобілів,…

01.10.2024

Верховна Рада готує нові штрафи для водіїв на зимовий період

В Україні готується впровадження нових правил, які можуть суттєво вплинути на водіїв. Нещодавно до Верховної…

01.10.2024

Mitsubishi показала концепт, який може стати наступником Pajero Sport

Японський автовиробник Mitsubishi поділився тизерами новинок, які збирається показати журналістам та публіці у рамках Філліпінського…

01.10.2024

Підготовка авто до осені: на що варто звернути увагу в першу чергу

Осінь – це не тільки час краси природи, а й період, що приносить нові виклики…

01.10.2024

Volkswagen презентував Passat Pro з трьома екранами (фото)

На автосалоні в Тяньцзіні наживо був показаний новий Volkswagen Passat Pro 2025. Ціни на автомобіль…

01.10.2024