Представлено нову бюджетну версію Volkswagen ID. Buzz Freestyle

Час читання: 2 хв.
0
Представлено нову бюджетну версію Volkswagen ID. Buzz Freestyle

Volkswagen продовжує розширювати свою лінійку електромобілів і цього разу компанія представила нову версію свого популярного електромінівена ID. Buzz за назвою Freestyle. Ця модель стала найдоступнішою в лінійці і вже продається у Європі. Ціна нового Volkswagen ID. Buzz Freestyle починається від 49 997 євро.

Що ще відомо про новинку

Однак низька ціна має на увазі деякі поступки в оснащенні. Freestyle оснащений 18-дюймовими сталевими колесами, а бампери залишаються незабарвленими, що надає авто ретро-стиль 1980-х років. Якщо ви хочете отримати литі диски, Volkswagen пропонує 19-дюймові варіанти за додаткові 2500 євро.

Бокова сторона Volkswagen ID. Buzz Freestyle
Бокова сторона Volkswagen ID. Buzz Freestyle

Щодо інтер’єру, то тут теж є свої особливості. Усередині встановлені прості тканинні сидіння, але стандартне обладнання включає 12,9-дюймовий дисплей з підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, а також двозонний клімат-контроль та передні сидіння з регулюванням по висоті.

Електромінівен ID. Buzz Freestyle рухається від батареї ємністю 59 кВт/год, яка живить задній електромотор потужністю 170 к.с. Такий двигун розганяє автомобіль до 100 км/год за 10,7 секунди, а максимальна швидкість становить 145 км/год. Це не найшвидший варіант, але він ідеально підійде для сімейних подорожей.

Салон Volkswagen ID. Buzz Freestyle
Салон Volkswagen ID. Buzz Freestyle

Заряджання від 10% до 80% займе всього 24 хвилини за допомогою швидкого заряджання постійного струму. У Німеччині ця версія коштує приблизно на 4 000 євро дешевше за попередню базову модель ID. Buzz Pure, що робить її однією з найдоступніших у своєму сегменті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!