Ford побудував унікальний позашляховик Bronco у версії Sasquatch

Час читання: < 1 хв.
0
Ford побудував унікальний позашляховик Bronco у версії Sasquatch

Ford Bronco Sasquatch вже неймовірно крутий на бездоріжжі. Ford вважає, що він настільки гарний, що ви можете поїхати на полювання. Саме це автовиробник хоче, щоб люди робили у рамках нового розіграшу. І хоча ми дуже сумніваємося, що ви розкриєте таємницю Бігфута (міфічна людиноподібна істота), ви можете виграти унікальний Bronco який називається Sasquatch Searcher.  

Позашляховик розпочинав своє життя як дводверний Bronco із пакетом Sasquatch, на який Ford додав світлову панель на даху, додаткові позашляхові камери та камуфляжну зовнішню плівку у вигляді дерев. Це предмети, покликані допомогти вам знайти невловимого Бігфута, але оскільки ніхто ніколи не надав фактичних доказів його існування, Ford також додає намет, стільці для кемпінгу та плюшевий салон для відпочинку, коли ваші пошуки не увінчаються успіхом.

Чи дійсно Ford хоче, щоб люди полювали на Бігфута? Не дуже, але розіграш вимагає небагато пригод. Конкурс проводиться через обліковий запис Ford Bronco в Instagram, тому вам потрібно буде зайти туди за подробицями. Він має на увазі рішення різних головоломок, щоб знайти секретну інформацію, частина якої буде через соціальні мережі, на Reddit та «в дикій природі».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!