Гібридний BMW X5 помічений на дорожніх випробуваннях (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
Гібридний BMW X5 помічений на дорожніх випробуваннях

Розробка нового покоління BMW X5 2026 продовжується, про що свідчать регулярні появи шпигунських знімків в інтернеті. X5 займає важливе місце в лінійці німецького виробника, і будь-які зміни в цій моделі привертають значну увагу. Він є конкурентом таких моделей, як Mercedes GLE, Audi Q7 та Volvo XC90.

Нещодавно прототип нової версії був помічений на дорогах Південної Європи. Фотографії показують автомобіль з ретельно замаскованим кузовом і тимчасовими фарами, які пізніше будуть замінені. Цього разу тестується новий BMW X5 xDrive50e — підключуваний гібрид (PHEV). Очікується, що він буде доступний у кількох варіантах: 48-вольтовий легкий гібрид (MHEV), підключуваний гібрид та повністю електрична версія. Також пропонуватимуться бензинові та дизельні двигуни з технологією MHEV.

BMW X5 xDrive50e отримає трилітровий бензиновий двигун TwinPower Turbo, який у поєднанні з електромотором забезпечуватиме майже 500 кінських сил. Система працюватиме з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач Steptronic та системою повного приводу xDrive. Акумулятор ємністю 22,1 кВт·год дозволить проїжджати до 100 км на електротязі. Якщо графік випуску буде дотримано, п’яте покоління X5 надійде у продаж у першій половині 2026 року. Спочатку очікуються моделі з мікрогібридними двигунами, а згодом з’являться й версії PHEV, такі як xDrive50e.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!