Новий Hyundai Palisade отримає 9-місний салон

Час читання: < 1 хв.
0

Розробка другого покоління кросовера Hyundai Palisade активно триває. Прототипи флагманської моделі південнокорейського бренду регулярно потрапляють у поле зору фотографів. Цього разу вдалося зробити знімки інтер’єру автомобіля, який здивував своєю новою конфігурацією сидінь.

Журналісти «ShortsCar» поділилися фотографіями інтер’єру Palisade нового покоління у версії з 9 посадковими місцями, про яку раніше ходили лише чутки, але тепер ця інформація отримала підтвердження.

За даними корейського видання The KCB, 9-місна версія Palisade стане можливою завдяки переходу моделі на подовжену колісну базу, що значно збільшить внутрішній простір.

Для порівняння, у першому поколінні максимальна місткість Palisade становила 8 місць.

Дев’ятимісний варіант створений для конкуренції з аналогічними моделями, такими як Honda Pilot і Toyota Grand Highlander.

Очікується, що нове покоління Palisade зазнає змін не тільки в дизайні, але й у технічному плані. Передбачається поява двох нових двигунів: 2,5-літрового гібрида та 3,5-літрового V6 з турбонаддувом, який замінить наявний 3,8-літровий двигун.

Прем’єра оновленого Hyundai Palisade очікується наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!