Презентовано новий Nissan Qashqai Glory

Час читання: < 1 хв.
0
У Китаї відбулася прем’єра нового Nissan Qashqai Glory. Цей компактний кросовер надійде в продаж у жовтні за стартовою ціною 125 900 юанів (приблизно $18 000).

Nissan Qashqai Glory є оновленою версією попереднього другого покоління. Важливо зазначити, що в Китаї ця модель продовжує випускатися та продаватися поряд із новим Qashqai третього покоління.

Новий Qashqai Glory відрізняється модифікованою передньою частиною, оформленою в стилі електрокросовера Ariya. Автомобіль отримав широку решітку радіатора і тонкі стріловидні фари з LED-оптикою. Ззаду були оновлені ліхтарі, а загальна довжина кросовера тепер складає 4406 мм.

Інтер’єр Nissan Qashqai залишився знайомим, проте центральна панель отримала оновлення. Кросовер оснащений більшим сенсорним дисплеєм, а також новими дефлекторами обдуву і перемикачами клімат-контролю.

Кросовер Nissan Qashqai Glory працює на перевіреному 2,0-літровому чотирициліндровому двигуні потужністю 151 к.с. у парі з варіатором. Середня витрата пального складає 6,7 л/100 км, а привід у автомобіля виключно передній.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!