Експерт СТО виділив типові проблеми з пробігом у Toyota Camry

Час читання: < 1 хв.
0
Експерт СТО виділив типові проблеми з пробігом у Toyota Camry

Toyota Camry давно зарекомендувала себе як надійний бізнес-седан на ринку вживаних авто, однак, як і будь-який автомобіль із пробігом, має свої характерні проблеми. Особливо це стосується моделей віком від 8 до 10 років, про що розповів представник мережі СТО.

За його словами, хоч Camry відома своєю довговічністю, деякі недоліки зустрічаються частіше. Зокрема, потребують частішої заміни стійки та втулки переднього стабілізатора. Також поширеною проблемою є деформація гальмівних дисків через заклинювання супортів.

Дмитро також зазначив, що в старіших версіях Camry можуть виникати серйозні проблеми з двигуном, такі як перегрів, задираки та підвищене споживання масла. Крім того, власники нерідко стикаються з биттям керма, яке може бути спричинене неправильним балансуванням коліс, неточним сходженням або ослабленням кріплень підрамника.

Незважаючи на ці недоліки, експерт наголошує, що Toyota Camry залишається одним із найкращих варіантів на вторинному ринку завдяки своїй надійності та довговічності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!