Новий Kia Seltos 2025 може отримати оновлений дизайн та нове оснащення (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Новий Kia Seltos 2025 може отримати оновлений дизайн та нове оснащення

Кросовер Kia Seltos поточного покоління пройшов рестайлінг два роки тому, що свідчить про наближення прем’єри наступного покоління. Хоча наразі подробиць небагато, шпигунські фото вже дають підстави вважати, що автомобіль зазнає значних зовнішніх змін. Крім того, інсайдери повідомляють про очікувані технічні оновлення моделі.

Журнал Autobics оприлюднив перші рендери Kia Seltos 2025 року, розкриваючи ймовірні зміни в дизайні та технічній частині цієї популярної моделі.

Зокрема, новинка може отримати оновлену оптику з широкими світлодіодними «іклами», модернізовану решітку радіатора, складніший за формою передній бампер, а також перероблену задню частину з «плескатою» світлодіодною смугою на ліхтарях. Також можуть бути незначні зміни в дизайні багажних дверей і заднього бампера.

У салоні Kia Seltos 2025 очікуються значні покращення в плані технологій і рівня комфорту. Компанія Kia прагне зробити інтер’єри своїх нових моделей більш преміальними, і, ймовірно, наступне покоління Seltos продовжить цю тенденцію.

Щодо технічних аспектів, є припущення, що з’явиться гібридна версія, яка поєднуватиме компактний двигун з електромотором, подібно до Kia Niro Hybrid. Це може значно підвищити паливну ефективність без втрати продуктивності. Окрім цього, не виключено, що новий Seltos матиме повністю електричну модифікацію.

Офіційна презентація нового покоління Kia Seltos очікується наприкінці наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!